Grafički Dizajn

Izrada logotipa, vizit karti, fotografija, svih grafičkih rešenja.
Pronađite dizajnera koji je spreman da Vaše ideje pretvori u realnost!

grafički dizajn graficki logotip vizitkarta vizit karta logo animacija animirani snimak font slike tekst brendiranje dizajn stampe štampe graficki dizajner grafički dizajner utrenu

Grafički dizajn je proces vizuelne komunikacije pomoću tipografije, fotografije i ilustracije. Grafički dizajneri prave i kombinuju simbole, slike i tekstove različitih fontova kako bi oblikovali vizuelne prikaze ideja i poruka.
Povezane stranice:
izrada animiranih reklama, pisanje tekstova za blog, vođenje društvenih mreža.
Pregled 
svih usluga na portalu.

Ukoliko Vam je potrebna izrada logotipa, brendiranje, dizajn štampe, fontova, vizit karti i drugih sličnih stvari, na pravom ste mestu! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude grafičkih dizajnera koji su spremni da Vaše ideje pretoče u delo. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.