Grafički Dizajn

Izrada logotipa, vizit karti, fotografija, svih grafičkih rešenja.
Pronađite dizajnera koji je spreman da Vaše ideje pretvori u realnost!

grafički dizajn graficki logotip vizitkarta vizit karta logo animacija animirani snimak font slike tekst brendiranje dizajn stampe štampe graficki dizajner grafički dizajner utrenu

Grafički dizajn je proces vizuelne komunikacije pomoću tipografije, fotografije i ilustracije. Grafički dizajneri prave i kombinuju simbole, slike i tekstove različitih fontova kako bi oblikovali vizuelne prikaze ideja i poruka.
Povezane stranice:
izrada animiranih reklama, pisanje tekstova za blog, vođenje društvenih mreža.
Pregled 
svih usluga na portalu.

Ukoliko Vam je potrebna izrada logotipa, brendiranje, dizajn štampe, fontova, vizit karti i drugih sličnih stvari, na pravom ste mestu! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude grafičkih dizajnera koji su spremni da Vaše ideje pretoče u delo. Izaberite najbolju ponudu!

Korisnici o nama

vladimir Đelić angažovao grafičkog dizajnera
Vladimir Đelić
Privatni preduzetnik

,,Prilikom otvaranja svoje firme, bila mi je potrebna izrada logotipa i vizit kartica. Naišao sam na reklamu za sajt Utrenu i video da imaju usluge grafičkog dizajna. Nakon poslatog zahteva sam dobio par ponuda, odabrao sam ponudu prema meni najbitnijem kriterijumu, a to je bila cena. Oduševljen sam idejom kako funkcioniše sajt i kada mi budu zatrebale još neke usluge, znam gde ću ih potražiti.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!