Električar

Potreban Vam je električar? 
Ne morate više da listate oglase, zovete jednog, drugog, trećeg majstora, gubite vreme i živce...
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od majstora - električara, koji su slobodni, motivisani i mogu završiti posao prema Vašem zahtevu!

Električari je majstori koji se bavi poslovima vezanim za električnu energiju. Vrše popravke svih kućnih aparata, osim TV-a i rashladnih uređaja, koji nisu u njihovom delokrugu. Tu su takođe, poslovi vezani za elektroinstalacije - ugradnju, montažu i zamenu, zatim servisi i popravka grejnih tela.

Želite da angažujete električara u Novom Sadu? Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od majstora - električara koji su slobodni u terminima kada Vama odgovara i spremni da završe posao! Izaberite ponudu za Vas!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.