Dresura pasa

Želite da Vaš pas nauči kako da se ponaša, kako kod kuće, tako i pred drugim ljudima?
  
Angažujte dresera pasa da se pobrine za to! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalnih dresera. Izaberite najbolju ponudu!

dresura pasa dreser pasa malih srednjih i velikih rasa dreser stenaca dreser odraslih pasa

Psi su divna stvorenja koja će svog vlasnika voleti više od bilo čega na svetu, pa čak i njih samih. Međutim, i najumiljatijem psu se može desiti da sažvaće Vaše omiljene cipele kada niste u stanu, uništi garnituru u dnevnoj sobi ili probudi komšiju lajanjem.

Na vlasnicima je odgovornost da svog psa nauče kako da usmere višak energije, kako da se ponašaju u kući ili pored drugih ljudi. Period privikavanja može biti jako frustrirajući za vlasnika. Neke od grešaka koje vlasnici često prave su:

1.Niste se raspitali o osnovnim karakteristikama rase
Pre nego što izaberete Vašeg pratioca, najbolje bi bilo da pronađete rasu koja se uklapa sa Vašim životnim stilom. Ukoliko mnogo radite, ne bi bilo najpametnije da se odlučite za psa koji spada u veoma aktivnu rasu. Uzmite u obzir svoje, ali i potrebe psa da biste činili idealan spoj!

2.Vikanje na psa
Kao što smo napomenuli, period dresiranja psa zna da bude stresan, ali vikom ništa nećete postići. Pas će se samo uplašiti i zbuniti, međutim nijedna od komandi neće biti zapamćena. Potrudite se Vaš ton bude konstatno isti.

3.Izgovaranje više komandi
Recimo da se pas popne na krevet, a to ne želite da mu dopustite, ukoliko mu govorite: "Siđi! Ne! Dole odmah!", a pri tom i pokazujete rukom, Vašem psu ništa neće biti jasno. Potrudite se da koristite jednu reč kada želite da Vaš pas nešto uradi.

Ukoliko želite od malih nogu da naučite svog psa kako treba da se ponaša ili da prekine neke loše navike, a niste sigurni kako to da uradite - Angažujte profesionalca u Beogradu da se pobrine za to. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca koji se bave dresurom pasa. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!