Čišćenje i sređivanje

Vreme je za čišćenje i sređivanje?
Neka Vaš dom ili poslovni prostor zablistaju!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude!

Top Profesionalci

Maja Miloradovic

„Mogu za sebe da kazem da sam vredna i odgovorna nista ne ostavljam na pola sve zavrsim u zadato vreme.”

Nikola Perišić

„Mladi student , honorarno cistim domove ,setam pse , sta god vama stvara muku , JA CU ! Kontaktirajte me oko dogovora i daljih informacija !”

Tamara Đurić

"Povoljno cistim stanove ili poslovne prostore. Popust za dogovor na duži period. Ciscenje, sredjivanje, ribanje, peglanje, svi kucni poslovi dolaze u obzir. Teritorija Beograda i okoline. Vredna sam i uredna. Zavrsavam posao u kratkom roku!"

Čišćenje stanova i poslovnih prostora povoljno čišćenje i sredjivanje uredno  čistačica

Ubrzani tempo života, koji nam današnjica diktira, ostavlja sve manje vremena za aktivnosti koje imamo u planu da uradimo. Želimo da naš bude čist i uredan, ali ujedno previše vremena i energije utrošimo na poslove čišćenja i sređivanja. Zato prepustite ove poslove pouzdanim osobama i to po veoma povoljnim cenama. A Vaš dan ispunite aktivnostima koje ne želite da prepustite nikom drugom.
Tražite ponude i za usluge:
dadilja, krečenje doma. Klikom ovde pregledajte sve usluge na portalu.

Pošaljite zahtev i pogledajte ponude pružaoca usluga čišćenja i sređivanja doma ili poslovnog prostora u Beogradu. Izaberite najbolju ponudu i učinite da Vaš dom zablista!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.