Čišćenje i sređivanje

Vreme je za čišćenje i sređivanje?
Neka Vaš stan, kuća ili poslovni prostor zablistaju, i to po veoma provoljnim cenama!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude!

Čišćenje stanova i poslovnih prostora povoljno čišćenje i sredjivanje uredno  čistačica

Ubrzani tempo života, koji nam današnjica diktira, ostavlja sve manje vremena za aktivnosti koje imamo u planu da uradimo. Želimo da naš bude čist i uredan, ali ujedno previše vremena i energije utrošimo na poslove čišćenja i sređivanja. Zato prepustite ove poslove pouzdanim osobama i to po veoma povoljnim cenama. A Vaš dan ispunite aktivnostima koje ne želite da prepustite nikom drugom.

Pošaljite Vaš zahtev i pogledajte ponude pružaoca usluga čišćenja i sređivanja doma ili poslovnog prostora u Beogradu. Izaberite najbolju ponudu i učinite da Vaš dom zablista!

Profesionalci meseca

Maja Miloradovic

„Mogu za sebe da kazem da sam vredna i odgovorna nista ne ostavljam na pola sve zavrsim u zadato vreme.”

Nikola Perišić

„Mladi student , honorarno cistim domove ,setam pse , sta god vama stvara muku , JA CU ! Kontaktirajte me oko dogovora i daljih informacija !”

Tamara Đurić

"Povoljno cistim stanove ili poslovne prostore. Popust za dogovor na duži period. Ciscenje, sredjivanje, ribanje, peglanje, svi kucni poslovi dolaze u obzir. Teritorija Beograda i okoline. Vredna sam i uredna. Zavrsavam posao u kratkom roku!"

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!