Privatni časovi MS Office programa - PowerPoint

Savladajte veštinu rada u MS Office programu PowerPoint-u. 
Individualni ili grupni časovi PowerPoint-a, za početni, srednji ili napredni nivo.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca sa cenama privatnih časova.

Individualni ili grupni časovi PowerPoint-a, za početni, srednji ili napredni nivo MS Office

Jedan od programa koji čine MS Office paket, pored programa Word i Excel, je program PowerPoint. Ovaj program se podjednako koristi, kako u učionicama, tako i poslovnom svetu i predstavlja najkorisniji i najrasprostranjeniji alat za izradu prezentacija.

PowerPoint prezentacije se sastoje od stranica tj "slajdova". Sadržina slajdova može biti u obliku teksta, slike, animacije, zvuka, tabela, grafikona ili drugih objekata koji se mogu slobodno uređvati. Sastavljanjem ovih elemenata u jednu celinu dobija se prezentacija, pomoću koje je moguće na kvalitetan način preneti drugima ideje i informacije.

Ukoliko su i Vama potrebni individualni ili grupni časovi PowerPoint-aza početni ili napredni nivo, na pravom ste mestu! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca u Beogradu koji su slobodni u terminima koji Vama odgovaraju, motivisani i spremni da prenesu svoje znanje. Pogledajte ponude sa cenama privatnih časova. Izaberite najbolju ponudu!

Profesionalci meseca

Tamara Marković-Banković

„Matematika, fizika, hemija i informatika - osnovcima. Windows, Word, PowerPoint. 27 godina iskustva. Dvočas (90 min) - 800 din. Popust za učestalije termine. Dvočas pet dana uzastopce: 3500 din.“

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!