Privatni časovi MS Office programa - PowerPoint

Savladajte veštinu rada u MS Office programu PowerPoint-u. 
Časovi PowerPoint-a za početni, srednji ili napredni nivo.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca i cene privatnih časova.

Top Profesionalci

Tamara Marković-Banković

„Matematika, fizika, hemija i informatika - osnovcima. Windows, Word, PowerPoint. 27 godina iskustva. Dvočas (90 min) - 800 din. Popust za učestalije termine. Dvočas pet dana uzastopce: 3500 din.“

Individualni ili grupni časovi PowerPoint-a, za početni, srednji ili napredni nivo MS Office

Jedan od programa koji čine MS Office paket, pored programa Word i Excel, je program PowerPoint. Ovaj program se podjednako koristi, kako u učionicama, tako i poslovnom svetu i predstavlja najkorisniji i najrasprostranjeniji alat za izradu prezentacija.

PowerPoint prezentacije se sastoje od stranica tj "slajdova". Sadržina slajdova može biti u obliku teksta, slike, animacije, zvuka, tabela, grafikona ili drugih objekata koji se mogu slobodno uređvati. Sastavljanjem ovih elemenata u jednu celinu dobija se prezentacija, pomoću koje je moguće na kvalitetan način preneti drugima ideje i informacije.
Srodne kategorije:
Word, Excel, Izrada PowePoint prezentacija.
Pregled
svih usluga na portalu.

Ukoliko su Vama potrebni individualni ili grupni časovi PowerPoint-aza početni ili napredni nivo, na pravom ste mestu! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca u Beogradu koji su slobodni u terminima koji Vama odgovaraju, motivisani i spremni da prenesu svoje znanje. Pogledajte ponude sa cenama privatnih časova. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.