Časovi klizanja

Želite da naučite da se krećete po ledu, prirodno kao što koračate po zemlji? 
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude instruktora klizanja!

Klizanje na ledu je veština kretanja po zaleđenim površina. Jedina oprema koja je potrebna za ovaj sport (pored tople jakne, koja nam je svakako potrebna za hladne dane) su klizaljke i spremni smo za pokret.
Klizanje na ledu je veoma rasprostranjena sportska aktivnost, koja pored toga što je odlična vežba za naše telo, takođe donosi i mnogo smeha i zabave. Klizanje na ledu može biti rekreativno, a takođe su razvijeni i ekipni i pojedinačni sportovi na ledu.

Ukoliko i Vi želite da naučite da klizate i potrebni su Vam časovi klizanja - na pravom ste mestu. Bilo da želite individualne / grupne časove da naučite da klizate ili da želite da savladate osnove umetničkog klizanja, možete da pronađete profesionalca za Vas. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude instruktora klizanja u Beogradu.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.