Časovi CAD / CAM Projektovanja

Potrebno Vam je usavršavanje CAD / CAM projektovanje u programima kao što su AutoCAD, Autodesk, Catia, SolidWorks i mnogim drugim? 
Pronađite profesionalca na našem sajtu slanjem zahteva! Izaberite najbolju ponudu!

cad cam catia autocad projektovanje 3d cnc solidworks casovi masinstvo masine mašine mašinstvo crtanje modeliranje cnc programiranje novi sad

Šta je CAD-CAM softver?

CAD-CAM tehnologija je kulminacija decenija doprinosa mnogih u ime automatizacije proizvodnje. To je vizija inovatora i pronalazača, matematičara i mašininskih inženjera, u cilju da oblikuju budućnost i podstiču proizvodnju tehnologijom.

Termin "CAD-CAM" se koristi za opisivanje softvera koji služi za projektovanje i obradu ili proizvodnju pomoću CNC mašine. CAD je akronim za kompjuterski podržani dizajn, a CAM je akronim za kompjutersku proizvodnju. CAD softver se koristi za stvaranje stvari projektovanjem i crtanjem, koristeći geometrijske oblike za konstruisanje modela. 

Ukoliko su Vam potrebni privatni časovi projektovanja u Novom Sadu, kreirajte zahtev i pogledajte ponude od profesora koji će Vam preneti potrebno znanje. 

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!