Časovi CAD / CAM Projektovanja

Potrebno Vam je usavršavanje CAD / CAM projektovanje u programima kao što su AutoCAD, Autodesk, Catia, SolidWorks i mnogim drugim? 
Pronađite profesionalca na našem sajtu slanjem zahteva! Izaberite najbolju ponudu!

cad cam catia autocad projektovanje 3d cnc solidworks casovi masinstvo masine mašine mašinstvo crtanje modeliranje cnc programiranje novi sad

Šta je CAD-CAM softver?

CAD-CAM tehnologija je kulminacija decenija doprinosa mnogih u ime automatizacije proizvodnje. To je vizija inovatora i pronalazača, matematičara i mašininskih inženjera, u cilju da oblikuju budućnost i podstiču proizvodnju tehnologijom.

Termin "CAD-CAM" se koristi za opisivanje softvera koji služi za projektovanje i obradu ili proizvodnju pomoću CNC mašine. CAD je akronim za kompjuterski podržani dizajn, a CAM je akronim za kompjutersku proizvodnju. CAD softver se koristi za stvaranje stvari projektovanjem i crtanjem, koristeći geometrijske oblike za konstruisanje modela. 

Ukoliko su Vam potrebni privatni časovi projektovanja u Novom Sadu, kreirajte zahtev i pogledajte ponude od profesora koji će Vam preneti potrebno znanje. 

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.