Časovi baleta

Oduševljavaju Vas graciozni pokreti balerina i želeli biste da se oprobate u ovoj vrsti plesa?
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca i škola baleta!

Balet je jedna od najstarijih plesnih tehnika i zapravo predstavlja temelj svim ostalim plesnim stilovima. Balet je ples koji ne poznaje upotrebu sile i jakih pokreta. Pokreti se moraju izvoditi isključivo sa istegnutim mišićima. Za balet je karakterističan otvoren položaj stopala - odnosno stopala moraju biti zarotirana iz kuka, ka spolja, za 180 stepeni. Baletom se možete baviti, kako profesionalno, tako i rekreativno.

Ukoliko i Vi želite da se oprobate u ovoj vrsti plesa, bilo rekreativno ili profesionalno - ovde možete da pronađete profesionalca koji će Vam pomoći u toj nameri. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca i škola baleta u Beogradu. Izaberite najbolju ponudu za Vas! 

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.