Časovi baleta

Oduševljavaju Vas graciozni pokreti balerina i želeli biste da se oprobate u ovoj vrsti plesa?
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca i škola baleta!

Balet je jedna od najstarijih plesnih tehnika i zapravo predstavlja temelj svim ostalim plesnim stilovima. Balet je ples koji ne poznaje upotrebu sile i jakih pokreta. Pokreti se moraju izvoditi isključivo sa istegnutim mišićima. Za balet je karakterističan otvoren položaj stopala - odnosno stopala moraju biti zarotirana iz kuka, ka spolja, za 180 stepeni. Baletom se možete baviti, kako profesionalno, tako i rekreativno.

Ukoliko i Vi želite da se oprobate u ovoj vrsti plesa, bilo rekreativno ili profesionalno - ovde možete da pronađete profesionalca koji će Vam pomoći u toj nameri. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca i škola baleta u Beogradu. Izaberite najbolju ponudu za Vas! 

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!