Astrolog

Šta Vam zvezde poručuju? Kakav je Vaš mesečni ili godišnji horoskop?  
Pronađete astrologa koji će Vam dati odgovore na ova pitanja, kao i astrologe za izradu natalnih karti, i brojne druge astrološke usluge.

astrolog dnevni nedeljni mesečni horoskop natalna karta novi sad

Šta je zapravo natalna kartaNajprostije rečeno, natalna karta predstavlja raspored planeta u trenutku nečijeg rođenja. Natalna karta se izrađuje na osnovu vremena rođenja i geografskih koordinata. Rezultat do kojeg se dolazi je, da je zapravo svaki čovek jedinstven, i natalna karta predstavlja njegov lični životni horoskop.

Suština ličnog horoskopa je u tumačenju kombinacije četiri osnovna elementa astrologije, a to su: (1) planete, (2) zodijački znakovi, (3) aspekti - energije, (4) kuće - predstavljaju oblasti realizacije.

Ukoliko želite konsultacije sa astrologom, pošaljte zahtev i pogledajte ponude od astrologa u Novom Sadu. Prepustite profesionalcima da protumače zvezde za Vas. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!