Angažovanje benda

Želite da angažujete bend za Vašu proslavu, venčanje ili neku drugu specijalnu priliku? Pošaljite zahtev i pogledajte ponude dostupnih bendova za termin koji želite.

angažovanje benda muzika uživo bendovi za svadbe proslave krštenja rođendane

Pored prijatnog ambijenta i pravog društva, za proslavu je veoma bitan i izbor adekvatnog benda! Za dobru atmosferu, raspevane goste i noć o kojoj će se pričati - bend definitivno igra značajnu ulogu. 

Svi koji su se susreli sa organizovanjem proslave, svadbe ili nekog drugog većeg događaja, znaju da uopšte nije lako pronaći i angažovati dobar bend u Beogradu, koji je slobodan u terminu koji Vi želite, a da za to, pritom, izdvojite pristojnu sumu novca. Imamo rešenje za Vas!

Umesto da zovete jedan, drugi, treći broj, raspitujete se o cenama i terminima kada su bendovi slobodni - jednostavno pošaljite zahtev šta Vi želite (Da li je u pitanju narodna muzika, strana ili rock? Koji datum Vama odgovara, kao i ostale detalje koje želite da profesionalci znaju). Uskoro očekujte ponude od bendova koji mogu mogu ispuniti Vaše želje.

Korisnici o nama

bend za svirke i događaje
Bogdan Đurić
Zaposlen

,,Želeo sam da angažujem bend koji bi svirao subotom u mom kaficu. Nisam želeo ništa preterano, jer je u pitanju manji lokalni kafić. Preko utrenu.com sam pronašao bend koji je slobodan, i koji se uklapao u moj planirani budžet. Super sajt, možeš lako da pronađeš baš ono što ti treba!”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!