5 Jednostavnih načina za uređenje enterijera kuće ili stana

Želite da preuredite dom bez preteranog posla i ulaganja? Istraživali smo za vas kako to da izvedete. Ako vam je prostor datiran ili ste se tek preselili, isprobajte neki od lakih načina sa kojima dobijate potpuno novi enterijer. Evo nekoliko trikova dizajnera enterijera sa utrenu.com, uz pomoć kojih dosadan prostor možete da pretvorite u dom iz snova.

Budite hrabri sa bojom

Maštate o ljubičastom zidu? Ne plašite se tamnih i smelih boja. Duboke nijanse neće zamrčiti sobu ako ispred nje postavite svetla umetnička dela ili ogledalo na kome će biti akcenat. Tamna boja će se savršeno uklopiti. Bogat ton će upotpuniti boje i kotrast će doći do izražaja, posebno ukoliko je u pitanju veliki prostor poput ulaznog hodnika.

Ogledalo u kuhinji?

Spremni ste za novi izgled kuhinje, ali trenutno nije najbolja opcija kupiti nove kuhinjske elemente? Isprobajte ovaj lak trik koji donosi neverovatne rezultate. Prostoru između donjih i gornjih elemenata, na zidu, dodajte ogledalo (kao na slici). Jednostavan i pristupačan način koji će obezbediti glamurozan izgled vašoj kuhinji.

Osvetlite trpezariju

Da biste brzo promenili svoj svakodnevni doživljaj trpezarije, koristite rasvetu vašeg trpezarijskog stola. Osvetljenje je idealan način da dodate akcent sobi, posebno preko trpezarijskog stola. Poigrajte se sa trendom mešovitih metala, okačite smeli komad lustera ili isprobajte moderan zaokret sa ažuriranim klasikom. Pre nego što zamenite postojeće svetlo, obavezno proverite da li zica može da podnese težinu nove lampe. 

Dnevna soba u trpezariji?

Mesto za ručavanje ne mora biti formalno i kruto. Donesite vibracije vaše dnevne sobe u zajednički prostor za jelo. Dodajte prekrivače i / ili jastuke preko svoje klupe za ručavanje ili stolice kako biste dobili prijatan osećaj. Ovo je takođe zabavan i jeftin način eksperimentiranja sa novim bojama ili stilovima u vašem trpezarijskom prostoru.

Dodajte slatke ukrase

Naše bake su imale pravu ideju! Slatkiši su dobili svoje mesto ove sezone. Ako imate jednostavnu belu kuhinju kojoj je potrebna neka boja, pronađite elegantne, bistre činije i napunite ih raznobojnim bombonima. Svi u vašoj porodici, kao i gosti, primetiće ih! Izgledaće je susretljivo, razigrano i pokazuje da imate sjajan ukus. 

Okolina kojom se svakodnevno okružujemo u velikoj meri utiče na raspoloženje. Ne treba posebno naglašavati značaj stvaranja lepog, funkcionalnog i umirujućeg prostora koji zovemo dom. Ne morate se preopterećivati renoviranjem celog vašeg doma. Isprobajte već ovog vikenda jedan od ovih jednostavnih trikova za uređenja doma.