Video nadzor - oprema i ugradnja

Potrebno Vam je postavljanje video nadzora?
Na našem sajtu pronađite profesionalca koji će ispuniti Vaše zahteve!
Izaberite najbolju ponudu!

Video nadzor predstavlja preventivnu meru bezbednosti koja korisniku pruža uvid u dešavanja na željenom prostoru, snimanje, kao i kasniju retrospektivu. Sve veći broj ljudi se danas odlučuje za ugradnju video nadzora iz mnogobrojnih razloga. Sigurnosti privatne / poslovne imovine, bezbednosti porodice, vlastite bezbednosti, kontrolu rada zaposlenih i mnogih drugih. Ova vrsta zaštite je danas najrasprostranjeniji, zbog odnosa prednosti i povoljnih cena.

Video nadzor
 obuhvata obradu slike, na sisteme sa analognim signalima - analogni video nadzor i sisteme sa digitalnim signalom - IP i HD video nadzor. Postoje i međuvarijante varijante sistema (hibridni video nadzor) koji predstavlja kombinaciju IP i običnih analognih kamera za video nadzorU zavisnosti od Vaših potreba i želja, profesionalci nude različite varijacije opreme, kao i ugradnje.

Ukoliko želite da imate pregled željenog prostora u Novom Sadu, kreirajte zahtev i izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Tražite besplatne ponude

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Uporedite ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite najbolju

Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara! Dogovorite se i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite profesionalca i podelite utiske o saradnji.