Video nadzor - oprema i ugradnja

Potrebno Vam je postavljanje video nadzora?
Na našem sajtu pronađite profesionalca koji će ispuniti Vaše zahteve!
Izaberite najbolju ponudu!

Video nadzor predstavlja preventivnu meru bezbednosti koja korisniku pruža uvid u dešavanja na željenom prostoru, snimanje, kao i kasniju retrospektivu. Sve veći broj ljudi se danas odlučuje za ugradnju video nadzora iz mnogobrojnih razloga. Sigurnosti privatne / poslovne imovine, bezbednosti porodice, vlastite bezbednosti, kontrolu rada zaposlenih i mnogih drugih. Ova vrsta zaštite je danas najrasprostranjeniji, zbog odnosa prednosti i povoljnih cena.

Video nadzor
 obuhvata obradu slike, na sisteme sa analognim signalima - analogni video nadzor i sisteme sa digitalnim signalom - IP i HD video nadzor. Postoje i međuvarijante varijante sistema (hibridni video nadzor) koji predstavlja kombinaciju IP i običnih analognih kamera za video nadzorU zavisnosti od Vaših potreba i želja, profesionalci nude različite varijacije opreme, kao i ugradnje.

Ukoliko želite da imate pregled željenog prostora u Novom Sadu, kreirajte zahtev i izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!