Video nadzor - oprema i ugradnja

Odlučili ste se za postavljanje video nadzora?
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude sa cenama za Vaš zahtev. Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara!

Video nadzor predstavlja preventivnu meru bezbednosti koja korisniku pruža uvid u dešavanja na željenom prostoru, snimanje, kao i kasniju retrospektivu. Sve više ljudi se danas odlučuje za ugradnju video nadzora iz brojnih razloga. Zaštite privatne / poslovne imovine, bezbednosti svoje porodice, vlastite bezbednosti, kontrolu rada zaposlenih i brojnih drugih. Ovaj vid zaštite je danas najrasprostranjeniji, upravo zbog odnosa prednosti sa jedne i povoljnih cena sa druge strane.

Video nadzor
 se deli, po tehnologiji obrade slike, na sisteme sa analognim signalima - analogni video nadzor i sisteme sa digitalnim signalom - IP i HD video nadzor. Postoje i međuvarijante varijante sistema (hibridni video nadzor) koji predstavlja kombinaciju IP i običnih analognih kamera za video nadzorU zavisnosti od Vaših potreba i želja, profesionalci nude različite varijacije opreme, kao i ugradnje.

Ukoliko ste i Vi odlučili da uvek imate pregledaj željenog prostora, 
pošaljite zahtev i pogledajte ponude sa cenama profesionalaca iz Beograda. Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.