Video nadzor - oprema i ugradnja

Odlučili ste se za postavljanje video nadzora?
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude sa cenama za Vaš zahtev. Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara!

Video nadzor predstavlja preventivnu meru bezbednosti koja korisniku pruža uvid u dešavanja na željenom prostoru, snimanje, kao i kasniju retrospektivu. Sve više ljudi se danas odlučuje za ugradnju video nadzora iz brojnih razloga. Zaštite privatne / poslovne imovine, bezbednosti svoje porodice, vlastite bezbednosti, kontrolu rada zaposlenih i brojnih drugih. Ovaj vid zaštite je danas najrasprostranjeniji, upravo zbog odnosa prednosti sa jedne i povoljnih cena sa druge strane.

Video nadzor
 se deli, po tehnologiji obrade slike, na sisteme sa analognim signalima - analogni video nadzor i sisteme sa digitalnim signalom - IP i HD video nadzor. Postoje i međuvarijante varijante sistema (hibridni video nadzor) koji predstavlja kombinaciju IP i običnih analognih kamera za video nadzorU zavisnosti od Vaših potreba i želja, profesionalci nude različite varijacije opreme, kao i ugradnje.

Ukoliko ste i Vi odlučili da uvek imate pregledaj željenog prostora, 
pošaljite zahtev i pogledajte ponude sa cenama profesionalaca iz Beograda. Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!