Ukrasni cvetići

Izrada ukrasnih cvetića za kićenje.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude.

Kićenje zvanica je tradicionalni običaj na venčanjima. Mogućnosti za izradu dekorativnih cvetića su bezbrojne. Ukrasni cvetići za rever, na lepljenje ili sa špenadlom. Moderni cvetići za ruku, na vezivanje ili biserne narukvice sa lastižom. Na Vama je izbor! 

Ukoliko ste u potrazi za profesionalcima u Nišu koji se bave izradom dekorativnih cvetića, imamo profesionalce za Vas! Pošaljite zahtev (ukoliko već znate kakve cvetiće želite, možete da dodate i fotografiju) i pogledajte ponude. Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.