Treniranje odbojke

Odlučili ste se da Vi ili Vaše dete trenirate odbojku?
Na našem sajtu pronađite trenera odbojke!

odbojka treniranje odbojke odbojkaski treninzi rekreatino ili profesionalno treniranje odbojke odbojka za decu ili odrasle odbojkaski klubovi treneri odbojke novi sad

Odbojka je vrsta timskog sporta. Svaki igrač tima ima svoje mesto i funkciju. Tim se sastoji od 12 člana, od kojih su 6 na terenu - tehničar, korektor, dva primača, srednji bloker i libero. Drugih 6 igrača su zamene. Mesto tehničara je pored mreže i on je mozak ekipe. Pored mreže su takođe i blokeri čija je uloga da blokiraju loptu suparnika. Korektor smečuje, dok libero i primači imaju zadatak da prime smeč protivnika. Libero je jedini igrač koji ne servira.

Odbojka je sport u kome se razvijaju i jačaju sve grupe mišića. Takođe, treniranjem odbojke se razvija brza reakcija, prostorna orjentisanost i motorička sposobnost.

Ukoliko je Vaš mališan izrazio želju za treniranjem odbojke ili Vi želite da se oprobate u ovom sportu, pronađite trenera u Novom Sadu na našem sajtu. Kreirajte zahtev i odaberite ponudu koja Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!