Treniranje odbojke

Trenirajte odbojku sa profesionalcima!
Pronađite trenera odbojke prema Vašem zahtevu.

odbojka treniranje odbojke odbojkaski treninzi rekreatino ili profesionalno treniranje odbojke odbojka za decu ili odrasle odbojkaski klubovi treneri odbojke nis

Odbojka je timski sport, u kome svaki igrač ima svoje mesto i funkciju. Na terenu se nalazi ukupno 12 igrača, po 6 igrača svakog tima. Uloge igrača na terenu su: tehničar, korektor, dva primača, srednji bloker i libero.  Tehničar stoji pored mreže i on je "mozak" tima. Blokeri imaju zadatak da blokiraju loptu suparnika. Korektor smečuje, dok libero i primači imaju zadatak da prime smeč protivnika. Treniranje odbojke donosi brojne prednosti, poput razvoja brzih reakcija, motoričkih sposobnosti i prostorne orjentisanosti. Utiče na jačanje mišića i zglobova.

Ukoliko je Vaš mališan izrazio želju da trenira odbojku, ili Vi želite da se oprobate u ovom sportu, imamo profesionalca za Vas! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude trenera odbojke u Nišu. Izaberite profesionalca za Vas!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!