Treniranje odbojke

Trenirajte odbojku sa profesionalcima!
Pronađite trenera odbojke prema Vašem zahtevu.

odbojka treniranje odbojke odbojkaski treninzi rekreatino ili profesionalno treniranje odbojke odbojka za decu ili odrasle odbojkaski klubovi treneri odbojke nis

Odbojka je timski sport, u kome svaki igrač ima svoje mesto i funkciju. Na terenu se nalazi ukupno 12 igrača, po 6 igrača svakog tima. Uloge igrača na terenu su: tehničar, korektor, dva primača, srednji bloker i libero.  Tehničar stoji pored mreže i on je "mozak" tima. Blokeri imaju zadatak da blokiraju loptu suparnika. Korektor smečuje, dok libero i primači imaju zadatak da prime smeč protivnika. Treniranje odbojke donosi brojne prednosti, poput razvoja brzih reakcija, motoričkih sposobnosti i prostorne orjentisanosti. Utiče na jačanje mišića i zglobova.

Ukoliko je Vaš mališan izrazio želju da trenira odbojku, ili Vi želite da se oprobate u ovom sportu, imamo profesionalca za Vas! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude trenera odbojke u Nišu. Izaberite profesionalca za Vas!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.