Tetoviranje

Odlučili ste da uradite tetovažu i u potrazi ste za tattoo umetnikom?
Pronađite profesionalca brzo i lako!

Tetoviranje predstavlja jednu vrstu ulepšavanja tela, pri čemu se željena zamisao naslikava unošenjem mastila, boja i pigmenata. Tetoviranje se radi pomoću posebno izrađenih igli koje probijaju do drugog sloja kože i ostavljaju boju.
 
Tetovaže se mogu svrstati u tri kategorije - dekorativne, simbolične i slikovite. Dekorativne su bez značaja, simbolične su uglavnom sa značenjem koje se odnosi na nosioca i slikovite su sa prikazom neke osobe ili predmeta. Dobro razmislite da li želite da uradite tetovažu, jer će biti zauvek deo Vas.

Ukoliko ste odlučili da radite
tetovažu i potreban Vam je tattoo majstor u Novom Sadu - uradite to uz nekoliko klika. Kreirajte zahtev sa opisom (ili slikom) i pogledajte ponude od profesionalnih tattoo umetnika! Izaberite najbolju ponudu za Vas!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!