Tetoviranje

Želite da uradite tetovažu i u potrazi ste za tattoo umetnikom?
Na našem sajtu pronađite svog tattoo majstora!

Tetoviranje predstavlja jednu vrstu ulepšavanja tela, pri čemu se željena tetovaža naslikava unošenjem mastila, boja i pigmenata. Tetoviranje se radi uz pomoć posebno izrađenih igli koje probijaju do drugog sloja kože i ostavljaju boju. Tetovaže su nekada radili ručno, tačnije umetnik bi iglom ručno bušio kožu i ubrizgavao mastilo, takve metode se još uvek koriste u nekim delovima sveta. Moderni umetnici koriste mašinice koje imaju jednu ili više igala, broj igala zavisi od dizajna koji iscrtavaju. Tetovaže imaju tri kategorije - dekorativne, simbolične i slikovite. Dekorativne su one koje nemaju nikakav značaj, simbolične su obično sa značenjem koje se odnosi na nosioca i slikovite su sa prikazom neke osobe ili predmeta. Pre nego što odlučite da uradite tetovažu, dobro razmislite, jer ćete je zauvek nositi na sebi.

Ukoliko ste odlučili da radite
tetovažu i u potrazi ste za tattoo majstorom u Beogradu - na pravom ste mestu. Pošaljite zahtev sa opisom (ili slikom) i uskoro očekujte ponude od profesionalnih tattoo umetnika! Izaberite najbolju ponudu za Vas!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!