Tapetarske usluge

Najbolje ponude tapetara u Nišu!
Tapaciranje i presvlačenje nameštaja.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude majstora. Izaberite najbolju!

tapetari tapetarske usluge nitne stof mebl kauc stolice utrenu trosed dvosed fotelje tabure nis

Tapetar je majstor koji se bavi tapaciranjem nameštaja i vrata. Usluge koje tapetar pruža su: presvlačenje stolica, fotelja, kreveta, kauča, materijalima poput kože, štofa, mebla i drugih. Takođe, tapetar izrađuje i druge tapacirane proizvode prema Vašim željama, kao što su jastuci ili "lazy bag-ovi"!

Ukoliko ste u potrazi za tapetarom u Nišu, imamo profesionalca za Vas! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od majstora, koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.