Stolarske usluge

Popravka nameštaja, izrada nameštaja po meri, montaža i demontaža.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude stolara.

Top Profesionalci

Uros Panix

"Izrada svih vrsta namestaja za vas dom od plocastih materijala i punog drveta, kao i oprema za dvorista baste i slicno."

stolar stolarske usluge pronađi stolara izrada namestaja po meri popravka namestaja izrada kuhinja i kuhinjskih elemenata

Zamislili ste kako želele da izgleda Vaša kuhinja, dnevna ili spavaća soba? Međutim, nameštaj koji ste pronašli u prodavnicama se ne uklapa u Vaš izgled iz snova, možda čak ni fizički sa prostorijama u Vašem domu. Ne morate da pristajete na kompromise, angažujte stolara koji će za Vas da izradi nameštaj po meri i želji i pretočiti Vaše zamisli u realnost. Ne odričite se omiljenog ormana, kreveta, police zbog starosti ili gubitka neke funkcije, angažujte stolara u Beogradu da ih reparira i vrati u prvobitno stanje.
Pogledajte pregled
svih usluga na portalu.

Stolari nude širok spektar usluga poput: izrade nameštaja po meri, izrade kuhinja po meri, izrade stilskog nameštaja, restauracije nameštaja, rezbarenja i dubokoreza, montaže, demontaže nameštaja, izrada idejnog rešenja i brojnih drugih.

Ukoliko Vam je potreban majstor ove vrste, na pravom ste mestu! Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od stolara sa cenama njihovog rada (prema Vašem zahtevu). Izaberite najbolju ponudu za Vas!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Tražite besplatne ponude

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Uporedite ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite najbolju

Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara! Dogovorite se i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite profesionalca i podelite utiske o saradnji.