Stolarske usluge

Izrada nameštaja po meri ili popravka postojećeg nameštaja u Vašem domu
Pronađite pravog majstora za taj posao!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od stolara!

stolar stolarske usluge pronađi stolara izrada namestaja po meri popravka namestaja izrada kuhinja i kuhinjskih elemenata

Stolari su majstori koji se bave obradom i izradom predmeta od drveta. Majstora ove vrste možemo da zovemo za širok spektar usluga koje mogu da nam zatrebaju, poput: izrade nameštaja po meri, izrade kuhinja po meri, izrade stilskog nameštaja, restauracije nameštaja, rezbarenje i dubokorez, montaže, demontaže nameštaja, izrada idejnog rešenja i brojnih drugih.

Zamislili ste kako biste želeli da izgleda Vaša kuhinja, dnevna ili spavaća soba? Međutim, nameštaj koji ste pronašli u prodavnicama se ne uklapa u Vaš izgled iz snova, možda čak ni fizički sa prostorijama u Vašem domu. Ne morate da pristajete na kompromise, angažujte stolara koji će za Vas da izradi nameštaj po meri i želji i pretočiti Vaše zamisli u realnost. Ne odričite se omiljenog ormana, kreveta, police zbog starosti ili gubitka neke funkcije, angažujte stolara u Beogradu da ih reparira i vrati u prvobitno stanje.

Ukoliko Vam je potreban majstor ove vrste, na pravom ste mestu! Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od stolara sa cenama njihovog rada (prema Vašem zahtevu). Izaberite najbolju ponudu za Vas!

Profesionalci meseca

Uros Panix

"Izrada svih vrsta namestaja za vas dom od plocastih materijala i punog drveta, kao i oprema za dvorista baste i slicno."

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!