Šišanje pasa

Želite da Vas ljubimac izgleda još urednije i slađe nego sada? Angažujte profesionalca koji će se pobrinuti za to! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude salona za kupanje, šišanje i sređivanje pasa. Izaberite najbolju ponudu i "skockajte" svog ljubimca!

šišanje pasa sisanje pasa kupanje, sisanje, feniranje, izlozbeno sređivanje pasa nega pasa šišanje za kuce

Kupanje pasa je jedna od manje omiljenih aktivnosti i ljubimcu i vlasniku, ali veoma bitna za zdravlje i negu psa. Ljubimci se često preplaše kupanja, što rezultira neredom u kupatilu ili čak posle mnogo pokušaja vlasnik ne uspe da ih dovede do kade. U cilju olakšavanja ove aktivnosti, za obe strane, sve popularniji su saloni koji nude negu za ljubimce, od glave do šapice.

Glavne usluge koje saloni za ljubimce nude su:
•šišanje pasa
•kupanje pasa
•feniranje pasa
•četkanje
•oblikovanje noktića
•higijena ušiju
•sređivanje za izložbe
•tretman protiv buva i krpelja

Ali pored ovih, saloni pružaju i brojne druge usluge koje će do detalja "skockati" Vašeg kućnog ljubimca, poput farbanja pasa, tretmana protiv linjanja itd.

Ukoliko i Vi želite da prepustite kupanje, šišanje i sređivanje Vašeg psa profesionalcu - Pošaljite zahtev, izaberite termin koji Vama odgovara i pogledajte ponude salona za pse u Beogradu, cene šišanja i drugih usluga. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.