Šetanje pasa

Danas nemate dovoljno vremena za Vašeg kućnog ljubimca? Nemojte mu uskratiti šetnju već angažujte šetača pasa!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude pružaoca ove usluge. Izaberite najbolju ponudu!

setanje pasa setac pasa šetanje kućnog ljubimca šetac za Vašeg psa novi sad

Svakodnevne obaveze Vam ne ostavljaju dovoljno vremena za kućnog ljubimca? Vratite se umorni sa posla ili iscrpljeni od svakodnevnih obaveza, zamišljajući krevet usput, a Vaš krzneni prijatelj ozarenog lica (sa povodcem u ustima) čeka svoju šetnju? Kako ga odbiti? Nemojte mu uskratiti šetnju već jednostavno angažujte šetača psaRedovne šetnje će ga učiniti srećnijim, zdravijim i produžiti njegov život.

Ukoliko želite da angažujete šetača pasa u Novom Sadu, za povremeno ili svakodnevno šetanje Vašeg psa - Pošaljite zahtev i pogledajte ponude pružaoca ove usluge. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.