Šetanje pasa

Ponekad obaveze učine svoje i ne ostave vremena za našeg krznenog prijatelja. Nemojte mu uskratiti šetnju već angažujte šetača pasa! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude šetača pasa. Izaberite najbolju ponudu!

setanje pasa setac pasa šetanje kućnog ljubimca šetac za Vašeg psa

Tempo koji diktira današnjica, često nam ne ostavlja dovoljno vremena za neke aktivnosti koje želimo da uradimo u toku dana. Da li Vam se nekada desilo da se vratite umorni sa posla ili obavljanja svakodnevnih obaveza, zamišljajući krevet usput, a Vaš krzneni prijatelj, sa oduševljenjem na licu (i povodcem u ustima) čeka svoju šetnju? Kako ga odbiti? 

Iako šetanje psa pričinjava zadovoljstvo vlasnicima, ponekad se desi da obaveze učine svoje i ne preostane dovoljno vremena za krznenog ljubimca. Ne morate mu uskratiti šetnju, angažujte šetača pasa da se pobrine da Vaš kućni ljubimac bude zadovoljan. Redovne šetnje ćega učiniti srećnijim, zdravijim i produžiti njegov život.

Ukoliko i Vi želite da angažujete šetača pasa u Beogradu, za povremeno ili svakodnevno šetanje Vašeg ljubimca - Pošaljite zahtev i pogledajte ponude. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.