Servisiranje bicikala

Ukoliko Vam je potreban servis za bicikl lako ga možete pronaći na našem sajtu!
Kreirajte zahtev i izaberite najbolju ponudu!  

servisiranje bicikli servis i popravka bicikala servis bicikala bicikle novi sad

Bilo da koristite bicikl kao prevozno sredstvo ili za rekreativnu vožnju, kako bi bio u najboljem redu i dugotrajno služio, neophodno mu je periodično servisiranjeServisi za bicikle čine četiri velike grupe: opšti servis bicikala, servis točkova i pneumatika, servis na komponentama pogonskog sistema, servis menjača i kočnica.

Loše održavan bicikl predstavlja pretnju i za vlasnika, i za ostale učesnike u saobraćaju. Sitni kvarovi koji se lako otklanjaju, u suprotnom, mogu dovesti do većih i skupljih popravki. Vodite računa o Vašem ljubimcu i sebi, a pre svega osećajte se bezbedno!

Ukoliko Vam je potreban servis za bicikle u Novom Sadu, kreirajte zahtev. Dobićete ponude servisa, na Vama je da odaberete najbolju.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.