Servis računara

Vaš računar radi usporeno ili uopšte ne radi?
 Potreban Vam je serviser koji bi mogao da ga popravi? Zaboravite na listanje oglasa i okretanje raznih brojeva!
 Kreirajte zahtev i izaberite najbolju ponudu!

servis računara desktop laptop hard disk cpu procesor gpu grafička karta napajanje RAM memorija zamena novi sad

Vaš računar radi sporije nego ranije ili uopšte ne radi? Može biti da je zaražen virusom ili imate nepotrebne programe koji mu dodatno otežavaju rad. Pad sistema, neispravna baterija na matičnoj ploči su mali kvarovi zbog kojih ne možete da uključite Vaš računar. Međutim, uzrok mogu biti i veći kvarovi poput - neispravnog napajanja, pokvarenog hard disk, procesora ili grafičke kartice. Kako su nam računari bliski prijatelji sa kojima delimo važne podatke (poput slika, video snimaka i dokumenata) vezanih za privatni život, školu ili posao bitno nam je da popravka bude što brža.

Na našem sajtu pronađite servisera u Novom Sadu koji Vam je potreban. Kreirajte zahtev i izaberite ponudu profesionalca koja Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!