Servis računara

Servis i popravka desktop i laptop računara.
Pronađite profesionalca kome ćete poveriti ovaj posao!
Kreirajte zahtev i pogledajte ponude i cene popravke!

servis računara desktop laptop hard disk cpu procesor gpu grafička karta napajanje RAM memorija zamena

Računari, da bi funkcionisali u najboljem redu, kao i da bi njihov vek trajanja bio duži, neophodno je periodično servisirati. Ono što, takođe, može otežavati rad Vašem računaru i usporavati obavljanje komandi koje mu zadate, su virusi ili nepotrebni programi, koje korisnici često ni ne znaju da se nalaze u njihovom računaru. Ukoliko je i Vašem računaru potrebno "čišćenje" od ovih nepotrebnih stvari, ili popravke poput podizanja sistema, zamene baterije, zamene hard disk, procesoragrafičke kartice i ostalih kvarova, imamo profesionalca za Vas! 

Pošaljite zahtev i pogledajte ponude servisera računara u Nišu. Izaberite profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.