Servis računara

Servis i popravka laptop i desktop računara.
Lako pronađite servisera koji je spreman da otkloni kvar na Vašem uređaju!

Top Profesionalci

Branko Glisevic
Servis racunara

„Zovem se Branko, i profesionalno pruzam usluge servisiranja racunara. Svi sitniji kvarovi i instalacije sistema i programa se obavljaju isti dan, sa zadrzavanjem racunara na samo nekoliko sati.”

Nemanja Predojevic

„Microsoft i sistem administrator sa iskustvom. Popravka racunara,izvlacenje obrisanih ili izgubljenih podataka, instalacija operativnog sistema sa svim programima potrebnim za rad na kompjuteru.”

servis računara desktop laptop hard disk cpu procesor gpu grafička karta napajanje RAM memorija zamena

Računar može da uspori sa radom ako je zaražen virusom ili zatrpan nepotrebnim programima koji mu otežavaju rad. Pad sistema, neispravna baterija na matičnoj ploči su sitni kvarovi koji mogu biti uzrok zbog koga ne možete da uključite Vaš računar. Međutim, uzrok mogu biti i veći kvarovi poput neispravnog napajanja, pokvarenog hard disk, procesora ili grafičke kartice. S obzirom da su nam računari veoma važni zbog podataka koje imamo na njima (poput slika, video snimaka i dokumenata) vezanih za posao, školu ili privatni život, bitno nam je da popravka bude što brža.
Pogledajte ponudu svih usluga na portalu.

Lako pronađite servisera u Beogradu koji će se pobrinuti za popravku laptop ili desktop računara. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude  servisera koji su motivisani, slobodni u terminima koji Vama odgovaraju i spremni da urade posao!


Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.