Servis računara

Vaš računar radi usporeno ili uopšte ne radi?
 U potrazi ste za serviserom koji bi mogao da ga popravi? Na pravom ste mestu - na našem sajtu lako pronađite majstora koji vam je potreban! 

servis računara desktop laptop hard disk cpu procesor gpu grafička karta napajanje RAM memorija zamena

Vaš računar radi sporije nego inače? Može se desiti da je zaražen virusom ili imate nepotrebne programe koji mu dodatno otežavaju rad. Pad sistema, neispravna baterija na matičnoj ploči su sitni kvarovi koji mogu biti uzrok zbog koga ne možete da uključite Vaš računar. Međutim, uzrok mogu biti i veći kvarovi poput - neispravnog napajanja, pokvarenog hard disk, procesora ili grafičke kartice. S obzirom da su nam računari veoma važni zbog podataka koje imamo na njima (poput slika, video snimaka i dokumenata) vezanih za posao, školu ili privatni život, bitno nam je da popravka bude što brža.

Na našem sajtu možete da pronađete servisera u Beogradu koji Vam je potreban. Samo pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od servisera koji su motivisani, slobodni u terminima koji Vama odgovaraju i spremni da urade posao!


Profesionalci meseca

Branko Glisevic
Servis racunara

„Zovem se Branko, i profesionalno pruzam usluge servisiranja racunara. Svi sitniji kvarovi i instalacije sistema i programa se obavljaju isti dan, sa zadrzavanjem racunara na samo nekoliko sati.”

Nemanja Predojevic

„Microsoft i sistem administrator sa iskustvom. Popravka racunara,izvlacenje obrisanih ili izgubljenih podataka, instalacija operativnog sistema sa svim programima potrebnim za rad na kompjuteru.”

Korisnici o nama

servis računara zamena hard diska procesora paste ciscenje od prasine graficka kartica
Svetlana Antić
Zaposlena

,,Trebao mi je servis računara. Prikazivale su mi se stranice na kojima je pisalo da imam virus i gasio se u toku korišćenja. Poslala sam zahtev i dobila ponude od servisera. Angažovala sam servisera koji je hteo da dođe na moju adresu i reši problem. Sve preporuke za sajt, lak za korišćenje.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!