Servis i popravka kafe aparata

Za savršenu šoljicu kafe!
Servisiranje i popravka kafe aparata, zamena dotrajalih delova.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude majstora!

Primetili ste da se Vaš aparat za espresso ponaša čudno? Ukus kafe je drugačiji? Ne dozvolite da Vaši klijenti otkriju ove probleme. 

Potražite sledeće znakove: Pogledajte da li voda ili mleko negde cure? Ako primetite vodu ili mleko da se skuplaju u posudama oko kotlovske površine mašine, to bi moglo biti normalno. Ali nešto više od malih količina, može biti problem koji treba servisirati. Ventile kafe mašine treba periodično menjati. Pena je previše vruća ili hladna? Ako mašina nije bazirana na pari, pena može reći da li postoji problem sa kotlom ili prekidačem pritiska na mašini. Ako voda nije na idealnoj temperaturi između 87 i 95 stepeni, neće se postići adekvatna pena.

Ukoliko imate problema sa kafe mašinom, ovde možete da pronađete majstore u Beogradu koji su spremni da ih identifikuju i otklone. Popravka i servis kafe aparata svih proizvođača. Pošaljite zahtev sa opisom ili slikom. Pogledajte ponude majstora, kao i cene popravke. Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara!


Profesionalci meseca

Filip Rakic

Servis i popravka svih vrsta aparata za kafu. Firma Royal Vending

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!