Servis i popravka kafe aparata

Vaš kafe aparat ne funkcioniše kao pre i potrebno mu je servisiranje ili popravka?
Na našem sajtu možete da pronađete profesionalca koji će otkloniti problem!

Kafa i espreso su napravljeni od jednostavnih sastojaka, ali napraviti savršenu šoljicu je daleko od jednostavnog procesa. Najmanja promena u filterima koji koristite, temperatura vode ili čistoća Vaše mašine mogu izazvati drastične promene u ukusa.

Kada se Vaš aparat za kafu ili aparat za espreso ponaša čudno, očigledno je da nešto nije u redu. Međutim, u onim slučajevima kada je napitak malo drugačiji i problem nije toliko vidljiv, obučeni tehničar može dijagnostikovati i rešiti problem. Ne želite da Vaši klijenti budu oni koje će otkriti ove probleme.
Potražite ove znakove:
Pogledajte da li voda ili mleko negde cure?
Ako primetite vodu ili mleko da se skuplaju u posudama oko kotlovske površine mašine, to bi moglo biti normalno. Ali nešto više od malih količina, može biti problem koji treba servisirati. Ventile kafe mašine treba periodično menjati. 
Nedovoljno kafe ili espresa napravljeno?
Ako se čini da kafe mašina dobro funkcioniše, ali količina kafe ili espresa koju napravi je premala, to može biti znak da cevčica od grejača treba servisirati ili zameniti. 
Pena je previše vruća ili hladna?
Ako Vaša mašina nije bazirana na pari, pena Vam može reći da li postoji problem sa kotlom ili prekidačem pritiska na mašini. Ako voda nije na idealnoj temperaturi između 87 i 95 stepeni, neće se postići adekvatna pena.

Ukoliko imate nekih problema sa Vašom kafe mašinom, pronađite profesionalca  u Beogradu koji može da ih otkloni. Pošaljite zahtev sa opisom ili slikom i pogledajte ponude profesionalaca. Izaberite najbolju!

Profesionalci meseca

Marko Matejic

„Servis i popravka kafe aparata iz grupacije WMF. Ponudjene usluge: dijagnostika, redovni servisi, popravke, čišćenje od kamenca, zamena BWT filtera. Sertifikat od strane WMF fabrike. WMF kafe aparati: - 2000 S - 1400 Presto! - 1100 S - 1500 S - 5000 S - 1500 S+ - 8000 S - Espresso (hibrid poluautomatike)”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!