Služba prevoza i prenosa stvari

Ukoliko se selite i potreban Vam je prevoz i prenos nameštaja / stvari - na pravom ste mestu da pronađete profesionalca koji će odraditi posao po Vašim zahtevima!
Izaberite najbolju ponudu!

Selidbe mogu biti jako naporne i oduzeti više od planiranog vremena i energije. Prepustite se i uživajte u uređenju doma ili proslave useljenja, dok ćete posao selidbe prepustiti profesionalcima.

Ukoliko Vam je potreban profesionalac za prevoz i prenos stvari na teritoriji Novog Sada - Kreirajte zahtev i pogledajte ponude od profesionalaca koji su spremni da završe zadati posao! Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Tražite besplatne ponude

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Uporedite ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite najbolju

Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara! Dogovorite se i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite profesionalca i podelite utiske o saradnji.