Roletnar

Ukoliko Vam je potreban profesionalac za montažu / ugradnju / popravku roletni, venecijanera, komarnika - na nekoliko klika ste od njega!
Kreirajte zahtev i izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara!

roletnar popravka ugradnja montaza roletni venecijanera komarnika novi sad

Roletne, osim svoje estetske funkcije, imaju i višetruki značaj za naš dom, kao što je: zvučna i toplotna izolacija, regulisanje svetlosti u prostoriji, zaštitna funkicija, zaštite od neprilika i mnoge druge.

Prema načinu ugradnje, mogu biti: spoljašnje ili unutrašnje.
Prema načinu otvaranja, biti na: daljinsko otvaranje, kurblu ili na gurtnu, što je najčešći slučaj.
Roletne, prema materijalu, mogu biti: drvene, pvc ili aluminijumske.

Ukoliko ste izabrali tip roletni, način ugradnje i materijal, i sada Vam je potreban profesionalac u Novom Sadu, koji će ih montirati / ugraditi, na sajtu UTrenu možete ga pronaći! Takođe, ukoliko želite da ugradite komarnike ili popravite postojeće roletne, venecijanere, harmonika vrata. Kreirajte zahtev i uskoro ćete dobiti  ponude roletnara. Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!