Psihoterapeut / psiholog

Potreban Vam je razgovor sa stučnim licem psihoterapeutom / psihologom?
Prolazite kroz emotivne probleme ili fazu stresa? 
Na našem sajtu pronađite profesionalca koji Vam može pomoći!

Život se sastoji od lepih, i ne tako lepih situacija. Svako od nas prolazi kroz razne faze, od kojih je deo napetih i tužnih situacija. 
Psihoterapija predstavlja način lečenja određenih stanja, bolesti i smetnji pacijenta, pruzrokovanim psihološkim razlozima. Razgovore sa stručnim licem pomažu pacijentu da prihvati, kontroliše i utiče na svoje misli, raspoloženje i postupke. 

Apsolutno je netačno da samo osobe koje imaju mentalno oboljenje posećuju psihoterapeuta.  Iako je još uvek tabu tema, potpuno zdrave osobe mogu se obratiti stučnom licu za pomoć oko proživljavanja stresnih situacija. Svakodnevni stres, osećaj ankcioznosti, problemi sa partnerom, neki su od okidača i izazivanja određenih emocionalnih problema. Negujte svoje psihičko zdravlje!

Ukoliko Vam je potreban razgovor sa stručnim licem, pošaljite zahtev i izaberite svog psihologa / psihoterapeuta iz Novog Sada.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!