Psihoterapeut / psiholog

Potreban Vam je razgovor sa stučnim licem psihoterapeutom / psihologom?
Prolazite kroz emotivne probleme ili fazu stresa? 
Na našem sajtu pronađite profesionalca koji Vam može pomoći!

Život se sastoji od lepih, i ne tako lepih situacija. Svako od nas prolazi kroz razne faze, od kojih je deo napetih i tužnih situacija. 
Psihoterapija predstavlja način lečenja određenih stanja, bolesti i smetnji pacijenta, pruzrokovanim psihološkim razlozima. Razgovore sa stručnim licem pomažu pacijentu da prihvati, kontroliše i utiče na svoje misli, raspoloženje i postupke. 

Apsolutno je netačno da samo osobe koje imaju mentalno oboljenje posećuju psihoterapeuta.  Iako je još uvek tabu tema, potpuno zdrave osobe mogu se obratiti stučnom licu za pomoć oko proživljavanja stresnih situacija. Svakodnevni stres, osećaj ankcioznosti, problemi sa partnerom, neki su od okidača i izazivanja određenih emocionalnih problema. Negujte svoje psihičko zdravlje!

Ukoliko Vam je potreban razgovor sa stručnim licem, pošaljite zahtev i izaberite svog psihologa / psihoterapeuta iz Novog Sada.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Tražite besplatne ponude

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Uporedite ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite najbolju

Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara! Dogovorite se i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite profesionalca i podelite utiske o saradnji.