Psihoterapeut / psiholog

Prolazite stresan period ili imate emotivne probleme?
Konsultujte sa stručnim licem, koje će Vam pomoći da ga prebrodite na najbolji način.  Pošaljite zahtev i pogledajte ponude psihoterapeuta ili psihologa. Izaberite profesionalca za Vas!

Psihoterapija je način lečenja određenih stanja, bolesti i smetnji pacijenta, pruzrokovanim psihološkim razlozima. Razgovori sa stručnim licem pomažu pacijentu da prihvati i utiče na svoje misli i postupke. 

Netačno da samo osobe koje imaju mentalno oboljenje posećuju psihoterapeuta.  Potpuno zdrave osobe se mogu konsultovati sa stučnim licem i lakše savladati stresnan period. Osećaj ankcioznosti, ljubavni ili porodični problemi, neki su od okidača psihičkih problema. Čuvajte svoje psihičko zdravlje!

Ukoliko želite da se konsultujete sa stručnim licem, imamo profesionalca za Vas. Pošaljite zahtev, pogledajte ponude i izaberite svog psihologa ili psihoterapeuta u Nišu.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!