Psihoterapeut / psiholog

Prolazite kroz stresan period ili imate emotivne probleme? Želite da popričate sa stručnim licem psihoterapeutom / psihologom? Pravom ste mestu - na našem sajtu pronađite profesionalca za Vas!

Šta je to psihoterapija? 
Psihoterapija način lečenja određenih stanja, bolesti i smetnji pacijenta, pruzrokovanim psihološkim razlozima. Psihoteparija podrazumeva razgovore sa stručnim licem uz pomoć kojih se pacijent uči kako da prihvati, kontroliše i utiče na svoje misli, raspoloženje i postupke. 

Apsolutno je netačno da samo osobe koje imaju mentalno oboljenje posećuju psihoterapeuta. Iako je još uvek tabu tema, potpuno je normalno i zdravo, obrati se stručnom licu za pomoć prilikom proživljavanja stresnih situacija. Nagomilan stres, osećaj ankcioznosti, problemi sa partnerom, problemi sa spavanjem, neki su od okidača i izazivanja određenih emocionalnih stanja. Posvetite svom psihičkom zdravlju podjednako pažnje kao i fizičkom.

Ukoliko želite da razgovarate sa stručnim licem, pošaljite Vaš zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od psihologa / psihoterapeuta iz Beograda

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.