Psihoterapeut / psiholog

Prolazite kroz stresan period ili imate emotivne probleme? Želite da popričate sa stručnim licem psihoterapeutom / psihologom? Pravom ste mestu - na našem sajtu pronađite profesionalca za Vas!

Šta je to psihoterapija? 
Psihoterapija način lečenja određenih stanja, bolesti i smetnji pacijenta, pruzrokovanim psihološkim razlozima. Psihoteparija podrazumeva razgovore sa stručnim licem uz pomoć kojih se pacijent uči kako da prihvati, kontroliše i utiče na svoje misli, raspoloženje i postupke. 

Apsolutno je netačno da samo osobe koje imaju mentalno oboljenje posećuju psihoterapeuta. Iako je još uvek tabu tema, potpuno je normalno i zdravo, obrati se stručnom licu za pomoć prilikom proživljavanja stresnih situacija. Nagomilan stres, osećaj ankcioznosti, problemi sa partnerom, problemi sa spavanjem, neki su od okidača i izazivanja određenih emocionalnih stanja. Posvetite svom psihičkom zdravlju podjednako pažnje kao i fizičkom.

Ukoliko želite da razgovarate sa stručnim licem, pošaljite Vaš zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od psihologa / psihoterapeuta iz Beograda

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!