Profesionalno šminkanje

Želite da istaknete svoju lepotu na najbolji način i zablistate za specijalnu priliku? Na našem sajtu pronađite profesionalnog šminkera!

Top Profesionalci

Marina Markovic
Salon lepote MK Beauty

„Šminkanje za sve prilike. Preko 15 godina iskustva. Dolazak na kućnu adresu ili kod mene u salonu. Zakazivanje obavezno.”

Biljana Čolić

„Profesionalni sminker Biljana Colic, Vozdovac- Banjica Certificated by Tijana Avramovic Usluge sminkanja se pruzaju iskljucivo vrhunskom sminkom: MAC, Sephora, LA Girl,Kara Beauty, NYX, Makeup forever...Trepavice su GRATIS uz sminkanje.”

Bliži se za Vas veoma bitan događaj i želite da budete u najboljem izdanju? Želite da zasenite svojom pojavom - Profesionalna šminka svakako može biti jedan od Vaših aduta.

Angažujte profesionalnog šminkera u Beogradu - pošaljite šta želite i šta Vama odgovara (Da li je to dnevna šminka, večernja, šminka za venčanje? Da li želite da profesionalac dođe na Vašu adresu?) - ubrzo ćete dobiti ponude od profesionalaca koji mogu uraditi posao prema Vašem zahtevu.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!