Servis i popravka klima uređaja

Tražite majstora za popravku klima uređaja? 
Na pravom ste mestu, lako i brzo pronađite profesionalca prema Vašem zahtevu!

klima uređaj servisiranje popravka majstor za popravku klima uređaja kvar klima uređaja nis

Nešto nije u redu sa Vašim klima uređajem? Razlozi nepravilnog funkcionisanja klima uređaja mogu biti brojni. Najčešći problemi koji se javljaju su:

1. Klima kaplje unutra - Što može značiti da je: (1) puklo ili zapušeno kondez crevo (2) vrh kondez creva potopljen u vodu (3) nedostatak freona.

2. Klima se ne uključuje - Problem može biti pokvaren senzor na unutrašnjoj jedinici.

3. Klima samo greje ili samo hladi - Najverovatnije je kvar četvorokrakog ventila.

Ukoliko želite da angažujete majstora za popravku ili servisiranje klima uređaj, na pravom ste mestu! Kreirajte zahtev i pogledajte ponude od profesionalaca u Nišu. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.