Pedagog

Da li tražite pedagoga za Vašeg mališana? Na našem sajtu pronađite profesionalca koji Vam je potreban!

pedagog pedagogije deca vaspitanje ucenje utrenu utrenu.com savetovanje

Svaki roditelj je, u neku ruku, pedagog. Vaspitava svoje dete kako misli da je najbolje. Međutim, u nekim trenucima je potreban neko ko je stručniji po pitanju vaspitanja, poznaje psihu deteta i može prilagoditi način komuniciranja da bi rešio problem, ako on uopšte postoji.

Ukoliko je Vašem detetu potreban pedagog u Beogradu radi poboljšanja učenja, ponašanja ili možda Vi želite da se posavetujete radi uspostavljanja bolje ”veze” sa mališanomPošaljite zahtev na našem sajtu i uskoro će Vam pristići ponude od profesionalaca - pedagoga koji su slobodni, motivisani i spremni da reše problem.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.