Patronažna sestra

Uživajte u radostima koje roditeljstvo nosi! Dok brigu o stvarima za koje niste sigurni, kako najbolje da uradite za vašu bebu, prepustite rukama profesionalca!
Zdravstvena nega novorođenčeta, patronaža. Pomoć porodiljama oko novorođenčeta.
Potražite na našem sajtu!

Biti roditelj je neopisiv osećaj, ali ispovremeno i najzahtevniji posao.
Koliko god da se mama i tata spremali, uvek se pojave neka nova pitanja i sumnje koje treba odgonetnuti. Da li beba ima dovoljno mleka? Da li smemo da je izvedemo? Kako očistiti bebin nosić? I još mnoga druga pitanja koja novima mamama i tatama zaokupiraju misli. Roditeljima je potrebno vremena da steknu samopouzdanje i sigurnost da sve rade kako treba u odnosu sa bebom.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć i želite da rešite mnogobrojne nedoumice u vezi sa svakodnevnim aktivnostima oko bebe, možete angažovati profesionalca za pomoć oko pravilne nega novorođenčeta, zbrinjavanje pupčanika, kupanja bebe, borbi protiv grčeva i drugih aktivnosti. Kreirajte zahtev i pogledajte ponude patronažnih sestri u Novom Sadu. Izaberite ponudu koja Vam naviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!