Nutricionista

Tražite nutricionistu za izradu plana Vaše ishrane? Na našem sajtu možete pronaći i angažovati profesionalca za sve Vaše potrebe

zdrava hrana ishrana dijeta anticelulit saveti redukcione dijete utrenu utrenu.com programi ishrane nutricionista

Da li Vam je potreban individualni program ishrane, prilagođeni Vašim potrebama kao što su redukcione dijete, anticelulit ishrana ili druge? Želite da odete na pregled radi analize i eventualne dijagnostifikacije disbalansa u organizmu? Saznajte koja je potreba Vašeg organizma za suplementima - vitaminima, mineralima, aminokiselinama. Prepustite profesionalcima da izmere sastav u Vašem organizmu: masnoća, procenat vode i mišićnog tkiva i naprave Vaš plan za zdravu ishranu sa praćenjem rezultata.

Ukoliko tražite stručnu pomoć za regulisanje ishrane, na pravom ste mestu, angažujte profesionalca u Beogradu - nutricionistu koji će Vam pomoći. Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude.

Profesionalci meseca

Milica Arandjelovic

„Doktor medicine koji pravi individualne planove ishrane prilagodjene zdravstvenim problemima i fizickim potrebama.”

Korisnici o nama

pronađite nutricionistu preko utrenu
Aleksandar Maksimović
Zaposlen

,,Tražio sam nutricionistu koji bi mi rekao koji su suplementi meni najpotrebniji i izradio plan ishrane. Preko utrenu sam pronašao profesionalca bez pozivanja raznih brojeva. Poslao zahtev, dobio ponude, izabrao najbolju. Ništa lakše!”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!