Nutricionista

Tražite nutricionistu za izradu plana Vaše ishrane? Na našem sajtu možete pronaći i angažovati profesionalca za sve Vaše potrebe

Top Profesionalci

Milica Arandjelovic

„Doktor medicine koji pravi individualne planove ishrane prilagodjene zdravstvenim problemima i fizickim potrebama.”

zdrava hrana ishrana dijeta anticelulit saveti redukcione dijete utrenu utrenu.com programi ishrane nutricionista

Da li Vam je potreban individualni program ishrane, prilagođeni Vašim potrebama kao što su redukcione dijete, anticelulit ishrana ili druge? Želite da odete na pregled radi analize i eventualne dijagnostifikacije disbalansa u organizmu? Saznajte koja je potreba Vašeg organizma za suplementima - vitaminima, mineralima, aminokiselinama. Prepustite profesionalcima da izmere sastav u Vašem organizmu: masnoća, procenat vode i mišićnog tkiva i naprave Vaš plan za zdravu ishranu sa praćenjem rezultata.

Ukoliko tražite stručnu pomoć za regulisanje ishrane, na pravom ste mestu, angažujte profesionalca u Beogradu - nutricionistu koji će Vam pomoći. Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.