Medicinski pedikir

Potreban Vam je medicinski pedikir? Imate problem sa noktima ili kožom na stopalima? Potreban Vam je profesionalac da se rešite dosadnog usrastanja noktiju ili nekog drugog problema? Na pravom ste mestu - pronađite profesionalca za Vas

Top Profesionalci

Natasa Kovacevic

„Medicinski pedikir,manikir,masaža,geliranjeprotetika nokta, depilacija.Sve kozmetičke usluge u Vašem domu.Iskustvo u pružanju pedikirskih usluga dijabetičari a,trudnicama na održavanju trudnoće i slabije pokretnim osobama”

pedikir medicinski pedikir sređivanje uraslih noktiju problematične kože i noktiju na stopalima gljivica kurjeg oka hiperkeratoze

Pedikir predstavlja oblast koja se odnosi na negu stopala i noktiju. Postoji više vrsta pedikira - spa, estetski i medicinski pedikir.

U čemu je razlika između ovih tretmana? Spa i estetski pedikir se odnose na negu zdrave kože stopala i noktiju. Medicinski pedikir se odnosi na rešavanje problema koji se mogu javiti na koži stopala i noktiju. Problemi koji se mogu pojaviti su: urasli nokti, gljivice na noktima i koži stopala, kurje oko, bradavice, hiperkeratoze i drugi.

Urasli nokti su jedan od najčešćih problema sa kojima se susreću profesionalci u oblasti medicinskog pedikira. Ovaj problem može nastati iz više razloga, kao što su pogrešan način na koji sečemo nokte, loša nega ili neudobna obuća. Rešavanje problema uraslih noktiju uključuje čišćenje kanala oko samog nokta, a u ozbiljnijim slučajevima potrebno je koristiti i specijalna pomagala. Problemi sa uraslim noktima znaju biti veoma bolni, posebno u slučaju da se ne tretiraju adekvatno.

Ukoliko Vam je potreban profesionalac u Beogradu, koji bi Vam pomogao da se rešite nekog ovih, možemo reći veoma dosadnih problema - na pravom ste mestu! Pošaljite Vaš zahtev. Pogledajte ponude sa cenama profesionalaca, koji su slobodni u terminima koji Vama odgovaraju i spremni da pomognu. Izaberite ponudu i rešite problem!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.