Medicinski pedikir

Potreban Vam je medicinski pedikir? Imate problem sa noktima ili kožom na stopalima? Potreban Vam je profesionalac da se rešite dosadnog usrastanja noktiju ili nekog drugog problema? Na pravom ste mestu - pronađite profesionalca za Vas

pedikir medicinski pedikir sređivanje uraslih noktiju problematične kože i noktiju na stopalima gljivica kurjeg oka hiperkeratoze

Pedikir predstavlja oblast koja se odnosi na negu stopala i noktiju. Postoji više vrsta pedikira - spa, estetski i medicinski pedikir.

U čemu je razlika između ovih tretmana? Spa i estetski pedikir se odnose na negu zdrave kože stopala i noktiju. Medicinski pedikir se odnosi na rešavanje problema koji se mogu javiti na koži stopala i noktiju. Problemi koji se mogu pojaviti su: urasli nokti, gljivice na noktima i koži stopala, kurje oko, bradavice, hiperkeratoze i drugi.

Urasli nokti su jedan od najčešćih problema sa kojima se susreću profesionalci u oblasti medicinskog pedikira. Ovaj problem može nastati iz više razloga, kao što su pogrešan način na koji sečemo nokte, loša nega ili neudobna obuća. Rešavanje problema uraslih noktiju uključuje čišćenje kanala oko samog nokta, a u ozbiljnijim slučajevima potrebno je koristiti i specijalna pomagala. Problemi sa uraslim noktima znaju biti veoma bolni, posebno u slučaju da se ne tretiraju adekvatno.

Ukoliko Vam je potreban profesionalac u Beogradu, koji bi Vam pomogao da se rešite nekog ovih, možemo reći veoma dosadnih problema - na pravom ste mestu! Pošaljite Vaš zahtev. Pogledajte ponude sa cenama profesionalaca, koji su slobodni u terminima koji Vama odgovaraju i spremni da pomognu. Izaberite ponudu i rešite problem!

Profesionalci meseca

Natasa Kovacevic

„Medicinski pedikir,manikir,masaža,geliranjeprotetika nokta, depilacija.Sve kozmetičke usluge u Vašem domu.Iskustvo u pružanju pedikirskih usluga dijabetičari a,trudnicama na održavanju trudnoće i slabije pokretnim osobama”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!