Masaža

Relaks, sportska, anticelulit masaža. Parcijalna ili masaža celog tela. Pružite Vašem telu odmor od svakodnevnice. Angažujte profesionalnog masera i zakažite Vaš termin. U salonu ili na Vašoj adresi. Kreirajte zahtev. Pogledajte ponude i izaberite.

Top Profesionalci

Стефан Параћ

„-Терапеуска масажа леђа -Терапеутска масажа ногу -Комплетна терапеутска масажа (ноге+леђа+руке)”

masaža sportska aniticelulit relaks medoroterapija profesionalni maser

Kao što i sami sigurno znate, danas postoji mnogo vrsta masaža. Među najpopularnim masažama mogu se izdvojiti: relaks, sportska, kao i anticelulit masaža. Takođe u grupu najpopularnijih masaža treba uvrstiti i maderoterapiju, koja je u poslednje vreme sve zastupljenija. Maderoterapija je masaža oklagijama koju dame obožavaju jer je veoma efikasna u otklanjanju celulita.

Za koju god masažu da ste raspoloženi, ovde možete da pronađete profesionalnog masera u Beogradu za Vas. Pošaljite šta želite i uskoro ćete dobiti ponude.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.