Masaža

Relaks, sportska, anticelulit masaža. Parcijalna ili masaža celog tela. Pružite Vašem telu odmor od svakodnevnice. Angažujte profesionalnog masera i zakažite Vaš termin. U salonu ili na Vašoj adresi. Kreirajte zahtev. Pogledajte ponude i izaberite.

masaža sportska aniticelulit relaks medoroterapija profesionalni maser

Kao što i sami sigurno znate, danas postoji mnogo vrsta masaža. Među najpopularnim masažama mogu se izdvojiti: relaks, sportska, kao i anticelulit masaža. Takođe u grupu najpopularnijih masaža treba uvrstiti i maderoterapiju, koja je u poslednje vreme sve zastupljenija. Maderoterapija je masaža oklagijama koju dame obožavaju jer je veoma efikasna u otklanjanju celulita.

Za koju god masažu da ste raspoloženi, ovde možete da pronađete profesionalnog masera u Beogradu za Vas. Pošaljite šta želite i uskoro ćete dobiti ponude.

Profesionalci meseca

Стефан Параћ

„-Терапеуска масажа леђа -Терапеутска масажа ногу -Комплетна терапеутска масажа (ноге+леђа+руке)”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!