Logoped

Ukoliko je Vama ili Vašem mališanu potreban logoped na pravom ste mestu - na našem sajtu pronađite profesionalca koji Vam može pomoći.

Top Profesionalci

Jovana Milic

Logoped

logoped deca utrenu utrenu.com

Logoped je stručnjak koji pomaže deci (ili odraslima) da razviju svoje komunikacione sposobnosti i izraze sebe sredstvima verbalne komunikacije.

Logoped se bavi detekcijom, dijagnostikom, pervencijom i terapijom najčešće kod dece, ali i odraslih. Logoped se bavi verbalnim i/ili neverbalnim komunikacijskim smetnjama, kao i savetodavnim radom. Logopedski tretmani mogu delovati i preventivno, da se spreči razvoj komunikacione mane ili smetnje. 

Ukoliko je Vama ili Vašem mališanu potrebna usluga logopeda, pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca logopeda koji Vam mogu pomoći. Izaberite logopeda čija ponuda Vam najviše odgovara.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.