Logoped

Ukoliko je Vama ili Vašem mališanu potreban logoped na pravom ste mestu - na našem sajtu pronađite profesionalca koji Vam može pomoći.

logoped deca utrenu utrenu.com

Logoped je stručnjak koji pomaže deci (ili odraslima) da razviju svoje komunikacione sposobnosti i izraze sebe sredstvima verbalne komunikacije.

Logoped se bavi detekcijom, dijagnostikom, pervencijom i terapijom najčešće kod dece, ali i odraslih. Logoped se bavi verbalnim i/ili neverbalnim komunikacijskim smetnjama, kao i savetodavnim radom. Logopedski tretmani mogu delovati i preventivno, da se spreči razvoj komunikacione mane ili smetnje. 

Ukoliko je Vama ili Vašem mališanu potrebna usluga logopeda, pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca logopeda koji Vam mogu pomoći. Izaberite logopeda čija ponuda Vam najviše odgovara.

Profesionalci meseca

Jovana Milic

Logoped

Korisnici o nama

pronađite logopeda preko utrenu
Sara Živković
Student

,,Imam problem sa izgovaranjem slova Č,Ć i Š, do sada mi nisu smetali ti problemi. Kada sam pošla na fakultet videla sam da imam veliki problem sa izgovoranjem nekih stručnih reči. Rešila sam da angažujem dobrog logopeda i probam da rešim taj problem. Preko u trenu pronalazak stručnjaka je bio jednostavan, videćemo da li ću uspeti i teži deo”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!