Krečenje i gletovanje

Želite da unesete potpuno novu boju u Vaš dom ili da osvežite postojeću?
Lako i brzo pronađete molere za poslove krečenja i gletovanja, u terminu i po ceni koja Vam odgovara!

Pre samog krečenja zidova neophodno je izvršiti pripremne radove poput gletovanja. Gletovanjem saniraju oštećenja zidova, a takođe se i zidovi štite za budući period.

Gletovanje se uglavnom obavlja u 8 faza to su: (1) zaštita poda, (2) popunjavanje rupa, (3) ispunjavanje većih rupa, (4) priprema glet mase, (5) određivanje gustine glet mase, (6) gletovanje plafona (7) gletovanje zidova (8) šmirglanje.

Kada stignete do samog krečenja zidova, možete da iskoristite svoju kreativnost, igrate se sa jarkim bojama, spojite nespojivo.

Ukoliko ipak želite da prepustite ovaj posao profesionalcima, imamo za Vas brz i jednostavan način da dođete do njih! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od molera u Nišu, koji mogu da ispune Vaše zamisli. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!