Konobar / Koktel majstor

Organizujete proslavu i potreban Vam je još jedan par ruku da pritekne u pomoć?
Angažujte konobara da se nijedan gost ne oseća zapostavljeno!

Top Profesionalci

Tanja Slavkovic

„Konobarica sa vise od 10 godina radnog iskustva, imam stalni posao, ali po potrebi radim zurke, zabave, koktele, proslave.”

Da bi se gosti osećali ugodno na Vašoj proslavi, potrebno je da im svaka vrsta posluženja bude na usluzi. Profesionalno i nasmejano osoblje je od izuzetne važnosti. Ukoliko Vam je potrebno još par ruku više da ovo postignete - angažujte konobara. Za koktele o kojima će se pričati, bar sutra ujutru, unajmite koktel majstora.

Pošaljite Vaš zahtev i pogledajte ponude od profesionalaca u Beogradu, koji su motivisani, slobodni i mogu uraditi zahtevani posao. Izaberite najbolju ponudu.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.