Kik boks treninzi

Tražite trenera za individualne ili grupne treninge kik boksa?
Na našem sajtu možete da pronađete profesionalnog trenera za Vas!

Kik boks je istorijski razvijen iz karatea pomešanog sa klasičnim boksom. Ova vrsta borilačkih veština se praktikuje kao način samoodbrane, kontakt sport ili deo fitnes treninga. Ukoliko želite da se bavite kik boksom, kao sportom ili rekreacijom, potrebno je da posedujete određeni stepen kako fizičke tako i psihičke spremnosti.
Ko želi da dostigne visok nivo spremnosti, bilo da se radi o takmičaru ili rekreativcu, na treninzima kik boksa se od takve osobe zahteva maksimalno ulaganje da bi postigao željeni rezultat. 

Ukoliko želite da trenirate kik boks u Beogradu i tražite trenera za individualne ili grupne treninge, na pravom ste mestu - Pošaljite zahtev i uskoro očekujte ponude od profesionalnih trenera!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.