Ketering

Potreban Vam je ketering u Novom Sadu?
 Izaberite profesionalca za Vašu uslugu!

Želite ukusne male zalogaje na Vašoj posebnoj prilici, svečanom događaju ili seminaru? Prepustite posao pripreme posluženja profesionalcima i naručite ketering u Novom Sadu, po Vašoj želji.

Želite tradicionalni ukus kuhinje ili ste više za savremeni način ishrane, slani ketering će Vam pružiti potrebno zadovoljstvo. U zavisnosti od Vaših želja ili potreba, izaberite: mrsni ili posni ketering, vegeterijanski ketering, kanapee... Ljubitelji ste slatkiša? Nećete ostati ravnodušni na slatki ketering naših profesionalaca!

Ukoliko i Vi želite da se rasteretite pripreme posluženja,- pošaljite zahtev sa opisom ili slikom. Uskoro ćete dobiti ponude sa cenama keteringa za Vaš zahtev. Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!