Ketering

Potreban Vam je ketering u Beogradu?
 
Angažujte profesionalca sa najboljom ponudom!

Top Profesionalci

Igor Djermanovic

„Ketering usluge sa akcentom na kvalitet,ukus i izgled.”

Želite ukusne male zalogaje na Vašoj proslavi rođendana, svečanom događaju ili seminaru? Prepustite posao pripreme posluženja profesionalcima i naručite ketering u Beogradu, po Vašoj želji.

Slani ketering predstavlja spoj između tradicionalne kuhinje i savremenog načina ishrane, pri tom obezbeđujući jedinstveni vizuelni indentitet i prepoznatljivi ukus. U zavisnoti od Vaših želja ili potreba, izaberite: mrsni ili posni ketering, vegeterijanski ketering, kanapee... Za ljubitelje slatkog, tu je naravno, i slatki ketering.

Ukoliko i Vi želite da prepustite pripremu posluženja profesionalcima - pošaljite zahtev sa opisom ili slikom. Uskoro ćete dobiti ponude sa cenama keteringa za Vaš zahtev. Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!