Keramičar

Potrebne su Vam usluge keramičara?  Vreme je za nove pločice ili Vam  je potrebna potpuna adaptacija kupatila, UTrenu Vam pruža brz i lak način da pronađete profesionalca za Vas!

keramičar keramičarski radovi nivelacija hidroizolacija košuljice fuga silikon plocice novi sad

Keramika je najbolji materijal za kupatila iz brojnih razloga - ima toplotnu stabilnost i čvrstoću, laka je za održavanje i otporna na hemikalije, čime se pruža adekvatna higijena. Osim za kupatila, keramika je odlično rešenje i za druge prostorije.

Potreban Vam je majstor u Novom Sadu, za ugradnju keramike na zidovima, balkonima, stepeništima ili za popravku već postojećih pločica, fuga i silikonaMožda ste odlučili da sami ugradite keramiku i potreban Vam je keramičar za pripremne radove, poput nivelacije / ravnjanja ili postavljanje košuljice? Prepustite se rukama profesionalca!

Pošaljite šta Vam je potrebno i pogledajte ponude od keramičara, koji su spremni da završe posao! Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!