Izrada torti

Želite savršenu tortu za Vašu posebnu priliku?
Prepustite posao izrade torte profesionalcima! Neka Vaša torta bude primamljivog izgleda, kao i predivnog ukusa.

Znamo da nijedno slavlje ne može da protekne bez torte na kraju, Bilo da je u pitanju dečiji rođendan, porodično okupljanje ili venčanje - profesionalci sa sajta UTrenu mogu da ispune sva Vaša očekivanja.

Torte za sve Vaše prilike: svadbene torte, rođendanske torte, dečije torte, torte u obliku crtanih junaka, korporativne torte, mini torte, posne torte...
Želite dostavu? Profesionalci dovoze tortu na Vašu kućnu adresu! Na Vama je samo da uživate u svom omiljenom ukusu - čokoladne ili voćne torte, možda Kinder ili Švardcvald? Vi birate!

Ukoliko ste i Vi u potrazi za profesionalcem, u Beogradu koji bi napravio tortu kakvu želite - Pošaljite zahtev sa opisom ili slikom. Uskoro ćete dobiti ponude sa cenama izrade. Izaberite profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!

Top Profesionalci

izrada torti profesionalac meseca tortini utrenu utrenu.com
Tortini Cake Factory

Tortini je stvoren iz strasti prema dobrom ukusu, onom punom ukusu koji u jednom zalogaju pruža osećaj sreće i neopisivog zadovoljstva. To je onaj trenutak kada su sva naša čula usmerena na užitak tog zalogaja. Neopisivo…

Korisnici o nama

torte za sve prilike izrada torti utrenu utrenu.com
Milena Milenković
Zaposlena

,,Bila mi je potrebna torta povodom krštenja deteta. Poslala sam zahtev sa opisom šta želim i ubrzo mi je stigla ponuda od profesionalca koji je mogao da ispuni sve moje zahteve (kratak rok, poseban oblik i dostava na adresu). Stvarno sam oduševljena načinom na koji sajt radi, bez imalo muke sam dobila ono što želim. ”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!