Izrada torti

Želite savršenu tortu za Vašu posebnu priliku?
Prepustite posao izrade torte profesionalcima! Neka Vaša torta bude primamljivog izgleda, kao i predivnog ukusa.

Top Profesionalci

izrada torti profesionalac meseca tortini utrenu utrenu.com
Tortini Cake Factory

Tortini je stvoren iz strasti prema dobrom ukusu, onom punom ukusu koji u jednom zalogaju pruža osećaj sreće i neopisivog zadovoljstva. To je onaj trenutak kada su sva naša čula usmerena na užitak tog zalogaja. Neopisivo…

Znamo da nijedno slavlje ne može da protekne bez torte na kraju, Bilo da je u pitanju dečiji rođendan, porodično okupljanje ili venčanje - profesionalci sa sajta UTrenu mogu da ispune sva Vaša očekivanja.

Torte za sve Vaše prilike: svadbene torte, rođendanske torte, dečije torte, torte u obliku crtanih junaka, korporativne torte, mini torte, posne torte...
Želite dostavu? Profesionalci dovoze tortu na Vašu kućnu adresu! Na Vama je samo da uživate u svom omiljenom ukusu - čokoladne ili voćne torte, možda Kinder ili Švardcvald? Vi birate!

Ukoliko ste i Vi u potrazi za profesionalcem, u Beogradu koji bi napravio tortu kakvu želite - Pošaljite zahtev sa opisom ili slikom. Uskoro ćete dobiti ponude sa cenama izrade. Izaberite profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.