Izrada pinjate

Želite da obradujte Vašeg mališana pinjatom u obliku njegovog omiljenog junaka?
Pošljite zahtev i pogledajte ponude sa cenama za izradu pinjata. Izaberite najbolju ponudu!

Top Profesionalci

Marija Jankovic

„Izrada pinjata i ramova za slikanje. Mozete poruciti pinjatu ili ram po Vasoj zelji, ili izabrati nesto od onoga sto je trenutno na raspolaganju. Vreme potrebno za izradu je 3 - 7 dana, vreme isporuke 2 - 3 radna dana.”

pinjata dečiji rodjendan pitanja za svaku priliku pinjata različitih oblika povoljne pinjate

Pinjata je igračka napravljena od papirne smese. Ispunjava se slatkišima i konfetama. Na slavlju se pinjata razbija, tako da sadržaj iz nje ispadne. Može biti u obliku u kom god Vi poželite, a među decom su najpopularniji junaci crtanih filmova.

Želite da obradujete mališana sa pinjatom, da upotpunite poseban dan? U potrazi ste za profesionalcem koji će napraviti pinjatu baš onako kako ste je zamislili i izmamiti osmeh na lice Vašeg deteta? Na pravom ste mestu - pošaljite zahtev i dobićete ponude profesionalaca koji mogu Vaš zahtev da sprovedu u delo. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.