Izrada pinjate

Želite da obradujte Vašeg mališana pinjatom u obliku njegovog omiljenog junaka?
Pošljite zahtev i pogledajte ponude sa cenama za izradu pinjata. Izaberite najbolju ponudu!

pinjata dečiji rodjendan pitanja za svaku priliku pinjata različitih oblika povoljne pinjate

Pinjata je igračka napravljena od papirne smese. Ispunjava se slatkišima i konfetama. Na slavlju se pinjata razbija, tako da sadržaj iz nje ispadne. Može biti u obliku u kom god Vi poželite, a među decom su najpopularniji junaci crtanih filmova.

Želite da obradujete mališana sa pinjatom, da upotpunite poseban dan? U potrazi ste za profesionalcem koji će napraviti pinjatu baš onako kako ste je zamislili i izmamiti osmeh na lice Vašeg deteta? Na pravom ste mestu - pošaljite zahtev i dobićete ponude profesionalaca koji mogu Vaš zahtev da sprovedu u delo. Izaberite najbolju ponudu!

Top Profesionalci

Marija Jankovic

„Izrada pinjata i ramova za slikanje. Mozete poruciti pinjatu ili ram po Vasoj zelji, ili izabrati nesto od onoga sto je trenutno na raspolaganju. Vreme potrebno za izradu je 3 - 7 dana, vreme isporuke 2 - 3 radna dana.”

Korisnici o nama

žena pronašla profesionalca za izradu pinjate preko utrenu
Lena Marinković
Zaposlena

,,Htela sam da obradujem sina za rođendan sa pinjatom u obliku njegovog omiljenog crtanog junaka. Preko utrenu sam pronašla profesionalca koji izradio pinjatu baš kakvu sam htela. Od mene 5 zvezdica.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!