Izrada kućice za pse

Želite svom ljubimcu da obezbedite bezbedan i prijatan dom? Angažujte profesionalca za izradu kućica za pse!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca koji izrađuju kućice. Izaberite najbolju ponudu!

kućice za pse izrada kućica za pse drvene kućice od cigle lima kućica za ljubimce

Kućica za pse je mala građevina, najćešće u obliku kuće i ima za cilj da obezbedi sigurno i prijatno mesto za Vašeg ljubimca na otvorenom. Kućica za pse se izrađuje od cigle, drveta, lima, blokova ili nekog drugog materijala. Može se koristiti i stiropor, radi dodatne izolacije i sprečavanja gubitka toplote. Kao i kod pravih kuća, može se izraditi krov pod nagibom od 25 stepeni. Krov može biti izrađen od vodootpornih materijala, da kiša i sneg ne bi dolazili do ostatka kućice. 

Kućica za pse ima ulogu da čuva Vašeg ljubimca od hladnoće, niskih temperatura, velikih vrućina, neželjenih životinja i drugih neprijatnosti. Pored funkcionalnih elemenata, kućica se može obojiti i ukrasiti, tako da vizuelno izgleda veoma interesantno i zanimljivo.

Ukoliko ste vešti sa alatom i imate malo vremena, možete sami izraditi kućicu za Vašeg ljubimca. Međutim, ukoliko želite ovaj posao da prepustite profesionalcu i Vašem ljubimcu obezbedite najkvalitetnije mesto za stanovanje - Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca u Beogradu koji se bave izradom kućica za pse. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!